Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Vingåker

Information om fiberutbyggnaden i Vingåker etapp 2

Vi har en målsättning och ambition enligt samverkansavtal med Vingåkers kommun att fiberutbyggnaden i hela Vingåker ska vara klar under år 2020.

Som vi informerat om sedan tidigare har vi dessvärre inte fått tillgång till de avtal och tillstånd vi behöver för att kunna ansluta din fastighet till vårt öppna fibernät enligt plan.

Er fastighet ligger i ett projekt som sedan tidigare är utbyggt och för att vi ska kunna dokumentera det redan byggda nätet och påbörja utbetalning av markavtalsersättning har vi varit tvungna att först stänga fiberprojektet.

Detta innebär att de fastigheter och däribland din, som ännu inte kunnat anslutas har flyttats över till utbyggnadsetapp 2 inom Vingåker kommun. Totalt berörs ca ett 30-tal fastigheter i hela kommunen. För att kunna gå vidare med bland annat ledningsrätt, vilket medför stora kostnader, kommer dessa att hanteras som ett separat projekt.

För de avtal och tillstånd vi inte haft tillgång till kommer vi påbörja en insamling av, för att hantera dem med en entreprenör. Detta för att projektet ska genomföras på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.

Vi beklagar det inträffade och återkommer med mer information i takt med att projektet fortskrider.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan