Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-13
|
Kategorier:

Nyheter,

Vingåker

Byggstatus på Högsjö landsbygd

Först vill vi på IP-Only beklaga förseningen av fiberutbyggnaden och uttrycka vår uppskattning för ditt tålamod. Som vi tidigare kommunicerat har vårt skifte från tätort till landsbygd inneburit en hel del utmaningar. Vi har nu ändrat arbetsmetoder och vässat våra processer för att bättre möta landsbygdens förutsättningar. Denna omställning har dragit ut på tiden, men i gengäld är vi nu bättre rustade för en effektiv och kvalitativ fiberutbyggnad.

Din fastighet ingår i vårt projekt Högsjö landsbygd och just nu pågår självdrivande aktiviteter för att få fler hushåll med på fiberresan. Försäljningen kommer pågå under fjärde kvartalet, därefter kommer vi sammanställa alla beställningar och sedan genomföra en ny finprojektering över området innan byggnationen kan återupptas.

Vi återkommer med mer information löpande.

Till startsidan