Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-10-27
|
Kategorier:

Nyheter,

Vingåker

Byggstatus i Baggetorp

Norra delarna av Baggetorp 
Nu är det nya fibernätet färdigbyggt och driftsatt i de norra delarna av Baggetorp! Genom vårt öppna fibernät kan du nu välja mellan olika tjänsteleverantörer för Internet, tv och telefoni.

Hur beställer jag?
Du kan se vilka tjänster och leverantörer du kan välja mellan i vår tjänsteportal. Portalen kan du nå på två sätt – antingen genom att ansluta en nätverkskabel till din dator och till nätverksuttaget och skriv in IP-Only i adressfältet i webbläsaren. Du kommer då till tjänsteportalen, som automatiskt visar utbudet för just din adress. I tjänsteportalen kan du enkelt jämföra, välja och beställa tjänster. Om du har tillgång till internet och inte har en nätverkskabel kan du istället skriva in www.ip-only.se/portal i din webbläsare. Du får då själv ange din adress för att kunna se vilka tjänster du kan välja bland.

Vid frågor, kontakta vald tjänsteleverantörs kundservice eller besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Södra delarna av Baggetorp
Utbyggnaden av fibernätet i södra delarna av Baggetorp återupptas under slutet av 2017. För att bygga ett fibernät av hög kvalitet har vi anlitat entreprenören Ta-Schakt som vår underleverantör.

Det första steget är att bygga en avfart från det stamnät av fiber som löper genom hela Sverige. Parallellt med utbyggnaden av stamnätet bygger vi även ut fibernätet i bostadsområdet, gör tomtprojekteringar samt installation av fibermottagare. Det betyder att en del maskiner och personal från vår underleverantör kommer finnas ute på vägarna vilket kan påverka framkomligheten.

Läs mer om fiberresan här. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Till startsidan